prijs gedrag

Google was de poster boy voor de extreme activiteit van de dag en gelukkig het hielp maken mijn dag rotsvast in de categorie profit. Google had het verdienen vroeg door misschien een ontevreden werknemer internet rip-off iemand die alleen hun horloge niet juist is ingesteld vrijgegeven? Wat ook de reden dat de markt gooide in een neerwaartse spiraal. Als ik een dergelijke activiteit krijgen de teken gaat uit van de raad van bestuur en de institutionele computers zal beginnen om bestellingen te knallen als een gek, die de handel bijna moeiteloos voor mij en zeker genoeg het deed precies dat Volledig artikel zal maken.Ik had 11 trades 9 overwinningen 2 verliespartijen. De algemene toon van gisteren was in de 4H toont een daling komen in de euro voor de volgende dag, dus ik was enthousiast over elke verkoopsignaal ik kon vinden op de kortere termijnen om te beginnen.


Bij 09:00 kreeg ik een duidelijke ommekeer signaal als ik had ongeveer dezelfde tijd gisteren 09:04 Ik denk dat dit was voortzetten slechts een minuut anders. De grote computers “Institutional” hit vandaag weer precies rond 09:00 voor deze stap. Toen ik deze mogelijkheden van de stroming van de prijs bewegen precies op tijd met mijn ALGO signalen zie ik ga vol leverage 5% op elk gesprek of zet. Vandaag was precies het herhalen van gisteren prijs gedrag, dus ik deed dat zonder aarzeling.
* Google Flash Crash * Dit was mijn favoriete handel van de dag dat ik miste het 01:38 bounce vangen precies, maar dat is ok, want ik was niet comfortabel met de koop te wijten aan de winst miss door Google, maar de verkopen @ 01:50 exacte I was van plan om mee te nemen uit aarzeling zodra deze beschikbaar tot de handel op was 24options . Mijn bijdrage was http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ precies voor 01:00 vervallen en veel vertrouwen van al mijn gegevens die de voortzetting daling hard aan 1:50 zou duwen en dat deed vervolgens een min of zo in het werd stopgezet. Nu heb ik pas onlangs gestart met de handel binaire opties en al zijn ze perfect voor mijn algos Ik heb geen idee hoe een makelaar, zoals 24option zou omgaan met een voorraad wordt stopgezet. Ik was aangenaam verrast te vinden en ze geven je de laatste settlement prijs voor het verstrijken dus 694-687,20 hij ITM verlopen. Ik zou echt graag zien dat het niet zijn gestopt na te denken de volgende daling is waarschijnlijk erg steil zijn volgens mijn gegevens.
Mijn volgende paar trades waren allemaal opruimingen op de technische schade aan de markt gedaan met Google inkomsten. Zoals je kunt zien de ik zat rond te wachten om gegevens op de Dow S & P en Nasdaq te vinden. Deze handel hier op de Dow was de schoonste. De beweging van de S & P 500 niet beschikte over een goede match voor mij.
In som was mijn dag super eenvoudig de enige kwelling die ik zou kunnen hebben, in de wetenschap dat ik gemist 2 goede signalen die perfecte wedstrijden voor inzendingen die beide eindigde in het geld waren. optiesonline Het gebeurt zelfs tot een bijna mechanisch entry systeem. Naarmate de tijd verstrijkt ik van plan om een scanner voor mijn algos ontwikkelen om mijn winstpotentieel te verhogen op een dagelijkse basis. Vanwege de complexiteit van mijn systeem zal ik waarschijnlijk draai mijn handel kamer in een geautomatiseerd war room. Ik zal zeker hebben foto’s geplaatst van deze die zoiets zal lijken op de film “The Matrix” en zijn van grote entertainment waarde aan anderen haha. In mijn volgende artikel zal ik gaan over “The Kelly Ratio” en “Gezonde Gewoonten van een succesvolle handelaar” Tot de volgende keer, hebben een geweldige dag!